Congres: De herschikking van het publieke domein

6e Jaarcongres Lectoraat Management van Cultuurverandering

Congres

Op donderdag 6 juli 2017 vindt het zesde jaarcongres van het lectoraat Management van Cultuurverandering plaats: 'De herschikking van het publieke domein'. Tijdens dit congres creëren we op interactieve wijze diepgang en bespreken we onderzoeken met betrekking tot cultuur in wijken en organisaties.

Cultuurverandering

Na een woord van welkom zal Jan van Ginkel een key-note speech houden. Jan van Ginkel is veranderkundige en richt zich onder meer op het versterken van gemeenschappen door beweging te creëren en innovatie aan te sporen. Hierna volgt een paneldiscussie. Aansluitend kunt u deelnemen aan een van de vier workshops. Meer informatie hieronder.

Congres informatie

Download programma

Download uitgebreide informatie over de workshops incl. externe gastsprekers

12.00 - 12.30 uur

Inloop en registratie

Locatie: Hogeschool van Amsterdam, locatie Wibauthuis, 1e verdieping, (bovenaan de roltrap)

12.30 - 12.40 uur

Opening door Alex Straathof (Lector Management van Cultuurverandering,
Faculteit Maatschappij en Recht, Hogeschool van Amsterdam)

12.40 - 13.15 uur

Keynote spreker Jan van Ginkel

13.15 - 13.50 uur

Paneldiscussie
Moderator: Alex Straathof
Deelnemers: Eltje Bos, Saskia Keuzenkamp, Jacqueline van Loon, Roel Piera

13.50 - 14.30 uur

Locatie: Café Fest

14.30 - 15.30 uur

Workshops incl. diverse externe gastsprekers bij elke workshop (zie info link hierboven)

• Workshop 1 - WBH 03A18 - Organisatie van non-formeel taalaanbod in Amsterdam
    Samir Achbab e.a.
  • Workshop 2 - WBH 03A14 - De Waarde van Confrontatie
    Anna de Zeeuw e.a.
  • Workshop 3 - WBH 03A22 - Community building op meerdere dimensies (Integraal wijkgericht werken)
    Eveline Huijghe, Alex Straathof e.a.
  • Workshop 4 - WBH 03A26 - Communities voor veiligheid
    Erik Essen en Luciën Stöpler
15.30 - 15.40 uur Pauze
15.40 - 16.30 uur

Workshops incl. externe gastsprekers bij elke workshop (zie info link hierboven) - vervolg

• Workshop 1 - WBH 03A18 - Organisatie van non-formeel taalaanbod in Amsterdam
    Samir Achbab e.a.
  • Workshop 2 - WBH 03A14 - De Waarde van Confrontatie
    Anna de Zeeuw e.a.
    Eveline Huijghe, Alex Straathof e.a.
  • Workshop 4 - WBH 03A26 - Communities voor veiligheid
    Erik Essen en Luciën Stöpler
16.30 - 17.30 uur

Afsluiting

• Samenvatting resultaten workshops
  • Netwerkborrel

Locatie: Café Fest

Aanmelden

U kunt zich voor het congres tot 19 juni 2017 aanmelden via de paarse aanmeldknop onderaan deze pagina. Er zijn geen deelname kosten verbonden aan het gehele congres.

Bereikbaarheid

Door de beperkte parkeergelegenheid raden wij u aan om niet met de auto te komen. Het Wibauthuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zoals tram (3, 7 en 10), metro (51, 53, 54) en/of bus. Reist u met de metro, stap dan uit bij metrostation Weesperplein. Kijk voor uw persoonlijke reisroute op 9292.nl.

Praat mee over dit congres via #hetpubliekedomein2017

Gepubliceerd door  AKMI 24 mei 2017