Knowledge Mile Lunch-Meetup #2

Een petfles vrije Knowledge Mile

Evenement

De Knowledge Mile heeft samen met Dopper de ambitie om de eerste 'PET VRIJE' straat van Nederland te worden. Kom ook en denk mee over hoe we onze ambitie kunnen waarmaken.

Knowledge Mile Lunch-Meetup #2

Een petflesvrije Knowlegde Mile!

Donderdag 11 mei, 12:00 - 13:00 uur, FLOOR-tribunes Kohnstammhuis

Doel: Informeren en oproepen tot deelnmen onze hogeschool collega’s  (Onderwijs & Onderzoek)

Aanleiding
In samenwerking met Dopper heeft de Knowledge Mile een ambitie om de eerste 'PET VRIJE' straat van Nederland te worden. Een straat waar geen water uit petflessen wordt gedronken. Nederlands kraanwater is van wereldkwaliteit. Daarnaast heeft water uit flesjes een enorme ecologische impact, zowel qua productie, transport als qua afvalverwerking. Tel daarbij op dat water uit de kraan 1000x goedkoper is. Gelukkig is er een steeds grotere groep consumenten bewust van dit probleem, en kiezen zij voor kraanwater, in bijvoorbeeld hotels, sportclub of op de werkplek.

PetFREE & Knowledge Mile
Dopper daagt alle Knowledge Mile ondernemers, bewoners, studenten, docenten en bezoekers uit zich bij dit project aan te sluiten, om met elkaar een grotere impact te kunnen realiseren. Samen kunnen we de Knowledge Mile verder verduurzamen, en werken we aan een slimme, gezonde en groene stad!

Jij & PETfree
We nodigen al onze collega’s uit om samen met ons de challenge aan te grijpen om mee te doen.
Kom ook de 11e om de horen hoe jij mee kunt doen.

Programma:
12:05       Introductie Knowledge Mile & aanleiding  (Maarten Terpsta)
12:15       Wat betekend PETfree + voordelen door (Jens Kok - Dopper)
12:25       Voorbeelden van projecten die afgelopen tijd hebben plaats gevonden.

• Groep Katja pasman  - psychologie van leren en veranderen High45
  • Groep Wieke schrama - smart city businessmodels  Hotel Casa Amsterdam
  • Master urban management - KM als geheel petvrij
  • Joris en Leon creereen zelf een beweing binnen de HvA.

12:35 - 13:00  Gesprek en oproep om ook aan de slag te gaan.

Kom je ook?

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook de Knowledge Mile Lunch-Meetup gratis. Meld je aan en weet zeker dat je een plaatsje hebt!

Gepubliceerd door  FLOOR 24 april 2017