Faculteitswinnaars HvA Docent van het Jaar 2017 bekend

15 mrt 2017 14:00 | Afdeling Communicatie

Welke docent inspireert studenten het beste uit zichzelf te halen? En wie sleept studenten door hun tentamens heen? Studenten van alle faculteiten stemden begin februari op hun favoriete docent. Inmiddels zijn de faculteitswinnaars bekend, zij gaan samen op voor de felbegeerde titel ‘HvA Docent van het Jaar 2017’.

Finalisten HvA Docent van het Jaar-Verkiezing 2017:

• Faculteit Bewegen, Sport en Voeding: Freek. F. Morren
  • Faculteit Business en Economie: Klaas, K. De Leth
  • Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie: Corinne, C van der Velden
  • Faculteit Gezondheid: Felix, F Schot
  • Faculteit Maatschappij en Recht: Lubna Medema-Baroud
  • Faculteit Onderwijs en Opvoeding: Neander, N.U.E. Houben
  • Faculteit Techniek: Youssef, Y. El Bouhassani

Jury bezoekt colleges finalisten

De komende weken bezoekt een zevenkoppige jury, bestaande uit studenten van verschillende faculteiten, de colleges van de faculteitswinnaars. Hierbij letten zij onder anderen op de inhoud van de colleges, de afspraken die docenten met studenten maken, communicatie tussen docenten en studenten én op de diversiteit en inclusie in de colleges.

Welke docent wint de titel?

Dinsdag 4 april, tijdens de Onderwijsconferentie, wordt de winnaar van de HvA Docent van het Jaar-Verkiezing 2017 bekend gemaakt. Wil jij hier ook bij zijn? Geef je dan nu op. De winnaar mag zich een jaar lang ‘HvA Docent van het Jaar’ noemen én krijgt een geldprijs om, naar eigen inzicht, het onderwijs te verbeteren.