Research Meet-Up: Ondernemerschap

Zesdelige serie over de effecten van toegepast onderzoek in de stad

Evenement

Research Meet-Up over de effecten van toegepast onderzoek in de stad. Georganiseerd door het Programma Ondernemerschap.

Research Meet-Up

Research Meet-Up: Ondernemerschap

Zesdelige serie over de effecten van toegepast onderzoek in de stad

Woensdag 19 april, 16:30 - 18:00 uur, FLOOR-tribunes begane grond Kohnstammhuis

In de nieuwe serie Research Meet-Ups die wij dit collegejaar organiseren, staan de effecten en resultaten van de HvA onderzoeksprojecten in de praktijk. Samen met betrokkenen uit de stad, onderzoekers, docenten en studenten bespreken we per speerpunt/thema wat de HvA-onderzoeken daadwerkelijk betekenen voor het dagelijks leven in Amsterdam.

De HvA is de hogeschool van, voor en met Amsterdam. Toegepast onderzoek bij de HvA is erop gericht bij te dragen aan de leefbaarheid in de stad. Daarom heeft de hogeschool thema's die aansluiten bij actuele vraagstukken in de stad Amsterdam en het werkveld, de speerpunten. Iedere meet-up zal een van deze thema’s worden belicht.

De HvA-speerpunten/thema’s zijn: Urban Vitality, Urban Management, Amsterdam Creative Industries, Urban Technology, Urban Education en Programma Ondernemerschap. Deze Research Meet-Up wordt georganiseerd door Programma Ondernemerschap.

Kom je ook?

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook de Research Meet-Up gratis. Meld je alvast aan en weet zeker dat je een plaatsje hebt!

Gepubliceerd door  FLOOR 29 maart 2017