Mel Major, Debby Landkroon en Jan Haenen winnen Research Awards

Wat zijn de beste onderzoeken van de Hogeschool van Amsterdam? Zowel een vijfkoppige jury als het publiek koos 7 december de winnaars van HvA Research Awards 2016.

Docent-onderzoeker Fysiotherapie Mel Major won de medewerkersprijs, met haar onderzoek naar de juiste nazorg voor intensive care-patiënten. Alumnus Toegepaste Wiskunde Jan Haenen kreeg de prijs voor de beste student-onderzoeker, met zijn onderzoek naar afwijkend gebruik van laadpalen. Alumna HBO-Rechten Debby Landkroon kreeg de publieksprijs voor haar onderzoek naar het falen van verrekening van duurzaamheidssubsidie door woningcorporaties.

Maak kennis met alle acht finalisten en hun onderzoeken.

Winnaars Research Awards 2016, v.l.n.r. Mel Major, Debby Landkroon, Jan Haenen

De winnaars van de HvA Research Awards 2016: Mel Major, Debby Landkroon en Jan Haenen.

De Research Awards zijn de kans voor medewerkers en studenten om zich te profileren als beste onderzoeker van de Hogeschool van Amsterdam.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 8 december 2016