Hogeschool van Amsterdam

Meelopen Pabo HvA

Heb je tijdens een open dag de Pabo HvA bezocht en denk je dat dit de opleiding is die echt bij je past? Kom dan meelopen met een student om nu al te ervaren hoe het er straks aan toe gaat.

Het programma van een dag(deel) meelopen verschilt per dag. Je loopt een dag(deel) mee met een student van de opleiding en volgt zijn of haar reguliere lesprogramma. Je gaat bijvoorbeeld mee naar een hoorcollege pedagogiek, een college rekendidactiek of een les eigenvaardigheid Nederlands. Wat je precies gaat doen, hangt dus af van het rooster. Tijdens de pauzes ben je samen met de student aan wie je bent gekoppeld. Je krijgt deze dag niet alleen een indruk van het lesprogramma, maar je ervaart ook de sfeer en de manier van werken op de opleiding.

 

In de weken na een open dag zijn er verschillende meeloopdagen waarvoor je je kunt inschrijven. Nieuwe data worden telkens voor een open dag bekendgemaakt.

Meld je aan via de aanmeldlink onderaan de pagina. Let op! Je kunt alleen komen meelopen als je eerst een open dag hebt bezocht.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. Deze mail stuur je door naar het e-mailadres van de opleiding dat je in de bevestigingsmail vindt. Daarna neemt een student van de opleiding contact met je op zodat jullie kunnen afspreken waar en hoe laat jullie elkaar ontmoeten.

 

Heb je vragen over meelopen bij de Pabo HvA deeltijdopleiding? Neem dan contact op met Studievoorlichting.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 17 november 2016