Nieuw aan de HvA? Mis deze introductieactiviteiten niet!

25 jul 2017 10:42 | Afdeling Communicatie

28 aug. t/m 1 sep.: introducties bij de HvA. Je begint met de introductie van je eigen opleiding, vervolgens ga je verder met het introductiefestival en – eindfeest voor álle eerstejaarsstudenten van de HvA. Meld je nu aan!

Introductie van je opleiding

Maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 augustus zijn de opleidingsintroducties waar je je medestudenten leert kennen. Kijk op de start studiejaar-pagina’s van je opleiding voor alle info over het introductieprogramma, de groepsindeling, boekenlijsten en het rooster.

Introductie van de hele Hogeschool van Amsterdam

Voor alle nieuwe HvA -studenten organiseert de ASVA studentenunie het KersVers introductiefestival –en feest.

KersVers ochtendactiviteiten donderdag 31 augustus 9.00 en 12.30 uur

Samen met andere nieuwe studenten Artis, fotomuseum FOAM of Science Museum NEMO bezoeken? Ga roeien in de grachten van Amsterdam, zeilen op de Amstel of lekker chillen in het Vondelpark. Meld je voor een of meer van deze gratis activiteiten aan om de stad beter te leren kennen.

KersVers Festival donderdag 31 augustus 13.00 - 20.00 uur

Het KersVers festival vindt plaats op het Wibauthof op de Amstelcampus. Hier ontdek je welke studieverenigingen en studentenverenigingen er zijn, wat studentenorganisaties voor je kunnen betekenen, je kunt er informatie vinden over kamers, fietsen en bijbanen. Ook is er een breed muziekprogramma. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

• 13:00 – 20:00
  • Wibauthof

KersVers Sportdag vrijdag 1 september 15.00 - 19.00 uur

Wat biedt de Amsterdamse Studentensport voor jou? Probeer het zelf bij de gratis sportdag op het Science Park (USC Universum). Bubbel voetballen, een potje schermen of een scrum oefenen? Doe ook mee, aanmelden is niet nodig.

Aansluitend op de sportdag is er een barbecue, koop voor slechts € 5,- je ticket om mee te eten via onderstaande link.

KersVers Eindfeest vrijdag 1 september 22.00 - 5.00 uur

Natuurlijk mag je het KersVers Eindfeest niet missen: 1 september van 22.00 tot 5.00 in de Westergasunie. Kijk voor de line-up op de website van KersVers en koop nu je ticket.

Vragen? Whatsapp de HvA op 06 2115 5262

Vragen? Whatsapp ze!

Stel je vragen via WhatsApp op 06 2115 5262. Vermeld bij je vraag ook direct wat je gaat studeren zodat je zo snel mogelijk geholpen kunt worden.

Tips van Joey

En bekijk zeker de vijf tips van HvA YouTuber Joey om goed voorbereid aan je studie te beginnen!