Lunchbijeenkomst H&T: Rondleiding Clean Mobilty

Evenement

Alumnivereniging H&T organiseert tien keer per jaar een lunchbijeenkomst voor haar leden, donateurs en andere geïnteresseerden. De bijeenkomst in maart worden ze ontvangen door Clean Mobility. Dit is een onderdeel van de opleiding Engineering van de Technische Faculteit van de Hogeschool van Amsterdam en gevestigd in gebouw De Leeuwenburg.

CleanMobility

CleanMobility is de verzamelnaam voor de energie-efficiënte mobiliteit projecten die door de Hogeschool van Amsterdam worden opgezet. Elk collegejaar zijn de teams bij CleanMobility voorzien van een nieuwe groep tweedejaars studenten van de opleiding Engeneering. Naast hun reguliere opleidingen gaan de studenten een jaar lang door met het verder ontwikkelen van de auto en de boot van hun voorgangers. Aan het eind van het collegejaar concurreren zij met hun zelfbouw energie-efficiënte voertuigen in internationale wedstrijden. In het recente verleden zijn daarbij mooie resultaten geboekt bijvoorbeeld in de Shell Eco Marathon Europe en in de Dutch Solar Challenge.

We zullen een rondgang maken langs verschillende voertuigen met toelichting van Laurens van Mulukom, lid van het Clean Mobility begeleidingsteam en docent aan de opleiding Engineering. De modellen zijn opgesteld op verdieping -1 van gebouw Leeuwenburg.

Het programma van de bijeenkomst luidt:

12.00 uur –12.30 uur ontvangst in de kantine van de Leeuwenburg, eerste etage
12.30 uur – 13.00 uur lunch
13.00 uur – 14.00 uur rondgang en toelichting.

De deelnemers wordt verzocht om uiterlijk 11.55 uur aanwezig te zijn in de hal bij de ingang van gebouw Leeuwenburg

Klik voor meer informatie over CleanMobility op de volgende LINK.

Aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk 22 maart aanmelden via onderstaand formulier. De kosten voor de bijeenkomst bedragen €10,00. Introducees zijn van harte welkom. Uw aanmelding is pas definitief wanneer u de kosten voor de bijeenkomst heeft overgemaakt op rekening NL90ABNA 054.92.33.601 ten name van Vereniging Hou’ en Trouw.

Adres en routebeschrijving

Leeuwenburg HvA
Weesperzijde 190
1097 DZ Amsterdam

Klik hier voor de routebeschrijving naar Leeuwenburg. Voor navigatie naar de parkeergarage onder het gebouw Leeuwenburg: Amstelplein 5.

Inschrijfformulier lunchbijeenkomst Clean Mobility

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 22 maart 2017